THE ULTIMATE GUIDE TO DEDICATED SUNUCU

The Ultimate Guide To Dedicated Sunucu

The Ultimate Guide To Dedicated Sunucu

Blog Article

Sitenizin gelişmesi ve ziyaretçi sayısı artmasıyla birlikte artworkık, sitenizi barındırdığınız internet hosting paketi yetersiz kalır. Bunun neticesinde de sitenizin gereksinimlerine karşılık vermeyerek kaynaklar yetersiz kalabilmektedir.

Ayrıca sunucular; server kiralama denen kiralama işlemiyle kişi ya da kurumların ihtiyaç duyduğu yazılımların kurulabileceği şekilde de kullanılabilirler.

Siz de fiziksel sunucu ihtiyacınızı adresi üzerinden giderebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun sunucu paketlerimizi inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

1 Gbit bant genişliği ile herhangi bir trafik limiti ya da ek maliyet kaygısı taşımadan dedicated server yönetin.

Bunun sonrasında datacenter olarak isimlendirilen merkezlerde özel kabinlere yerleştirilirler. Sunucuyu kiralayanların taleplerine göre işletim sistemleri kurulacaktır. İşletim sistemlerinde farklı seçenekler sunulabilirken tercih tamamen sunucuyu kiralayan kişide olacaktır.

Yalnız bazı durumlarda ağları yönetmek için sunucu yerine sunucu görevlerini yerine getiren bir bilgisayarda tahsis edilip bu bilgisayarın sunucu (server) gibi çalıştırıldığı da olmaktadır. Typical masa üstü bilgisayar ile sunucu arasındaki en önemli farklar sunucuların seven/24 kesintisiz hizmet verecek donanıma sahip olması ve kullanılan işletim sistemi gelmektedir.

Fiziksel sunucular, kaynakları başka hiçbir işletme veya kullanıcıyla paylaşmadığınız anlamına gelir. Bu, sunucunun performansının tutarlı olmasını sağlar ve trafik veya talep artışlarına dayanıklılık gösterir.

Sahip olduğumuz tüm fiziksel sunucular, Türkiye'nin en iyi veri check here merkezi altyapısına sahip ve Türkiye'nin tek Tier 3 veri merkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom Gayrettepe İstanbul veri merkezinde barındırılmaktadır.

Bulut sunucular arasında özel izolasyon teknikleri sayesinde hem veri güvenliği sağlanır hem de performans kaybı yaşanması önlenir. Özel veri depolama ve sanallaştırma teknikleri sayesinde %one hundred bulut sunucu yedekliliği sağlanmış olur. Bulut Sunucu sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz

Diğer siteler ihtiyaç durumunda sizin kaynaklarınızı kullanabiliyor. Sizin sitenizde bazı ihtiyaçları sonucunda diğer sitelerin kaynaklarını etkilemektedir. VDS de web page içinde kaynaklar donanımsal olarak ayrılmıştır. Ayarlanmış olarak paylaştırılır. Donanımın gerçek kapasitesini aşamaz. Aynı zamanda bu donanım diğer sunucular ile paylaştırılamaz.

VPS Sunucu ve VDS Sunucu genelde birbirleri ile karıştırılan sunucu tipleridir. Aslında ortak noktaları fiziksel sunuculara göre fiyatlarının ekonomik olmasıdır.

Kaynakları bir arada toplayan vps sunucu yazılımı her sunucu için eşit olarak paylaştırıyor. Bazı sınırları olsa da donanımın barındırabileceğinden daha çAlright yük almasına imkan tanıyor. Aynı sunucu üzerinden aynı özelliğe sahip siteler donanımları paylaşımlı olarak kullanmaktadır.

Yedekleme yapabilme ve kesintisiz çalışabilme koşullarına sahiptir. Bir kullanıcı, ziyaret etmek istediği web sitesinin adresini tarayıcıya girdiğinde, o siteye ait içerik server sayesinde kullanıcıya ulaştırılır.

30 güne kadar dosyalarınızın yedeğine erişebilir ve felaket kurtarma durumlarında tüm yedeğin farklı bir sunucu üzerinde kurulmasını isteyebilirsiniz.

Report this page